CAMPUS CAN BORDOI

El projecte neix a la finca Can Bordoi, una finca de 208Ha. amb camps
de conreu, boscos d’alzines i pins, situada entre Llinars del Vallès i
Dosrius, entre el Montseny i el Maresme, i dins del Parc Natural
del Corredor i el Montnegre.

Lloguer d´espais

El campus Can Bordoi lloga els seus espais per fer diferents activitats i per col·laborar a sostenir el projecte d´Uniterra
La casa disposa de 20 llits (distribuits en habitacions de 2 i de 3 persones amb lavabos comuns), tres sales per fer activitats corporals, una sala gran i dues sales petites per fer reunions. El menjador i la cuina estn equipats per a 30 persones, i hi ha un espai al torreó preparat per fer meditació.
Preus 2017-2018 Disponibilitat 2017-2018
Torre 100€ / dia Setembre: 2-3, 16-17, 23-24, 30-1
Pallissa 50€ / dia Desembre: 23-24 i 30-31
Contactar

COM ARRIBAR-HI

La finca de Can Bordoi està situada entre Llinars del Vallès i Dosrius,
entre el Montseny i el Maresme, i dins del Parc Natural
del Corredor i el Montnegre.

LA HISTÒRIA DE CAN BORDOI

Decorative Image
L’esperit del lloc ha estat sempre orientat a
generar consciència social.

La torre modernista, va ser construïda a principis del segle XX, com a casa d’estiueig. Quan Teresa Roca i el seu marit Josep M. Vilaseca Marcet, se’n van fer càrrec van pensar en donar-li un ús social. Des d’aleshores, l’esperit del lloc ha estat sempre orientat a generar consciència social, facilitar espais de diàleg entre religions i cultures i, sobretot, contribuir a la millora de la qualitat educativa del nostre país, especialment en èpoques de canvis crítics com la que vivim.

Durant l’última etapa de la seva vida, la Teresa Roca va treballar intensament per garantir que Can Bordoi seguís estant al servei de les necessitats dels joves, de l’educació i de la cultura catalanes.

Uniterra és aquest projecte. Un espai on acompanyar els joves en el camí de l’autoconeixement, el desenvolupament de la consciència I la tria d’un projecte de vida i transformació social.