COURSES

All the courses aim at revealing the full potential
of the person and they are led with an interdisciplinary approach
by the Uniterra staff and by experts from different backgrounds.

El budisme davant l’emergència climàtica

Conferència de David Loy

 

David Loy oferirà una conferència sobre Ecodharma, la resposta budista davant l’emergència climàtica i la crisi social.

Conferència en anglès amb traducció.

 

Per qui no pugui assistir el diumenge 3 de novembre, David Loy farà una altra conferència el dia 10 de novembre, de 12.30 a 13.45h, com a part de les activitats del zazenkai que la Casa Sant Felip Neri organitza. El zazenkai és una jornada de meditació en silenci que inclou diverses activitats: passejada, servei comunitari o “samu”, conferència i seminari.

 

David Loy és mestre de budisme zen, professor de budisme i filosofia comparada, conferenciant i autor de nombrosos llibres sobre la interacció entre budisme i modernitat. Ofereix tallers sobre: “Transformant el jo, transformant la societat” i sobre “Ecodharma: Ensenyaments budistes davant del Precipici”.

 

“Por un lado vemos que la crisis económica, social y ecológica se va agravando, y por el otro, la evidencia de una transformación de la conciencia. Si la crisis va a acabar ahogando esa transformación de la conciencia, es algo que veremos en los próximos años.”

(fragment de l’entrevista a La Contra de La Vanguardia)

 

Date Diumenge 3 de novembre de 2019, a les 17h Place Casa Sant Felip Neri (c. Nena Casas, 43-47, Barcelona) Price Taquilla inversa (obert a tothom) Registrations info@uniterra.cat More information http://www.davidloy.org/
Enroll

Calendar

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: