COURSES

All the courses aim at revealing the full potential
of the person and they are led with an interdisciplinary approach
by the Uniterra staff and by experts from different backgrounds.

Espiritualitat i política

Exercitem la democràcia participativa en taules de diàleg sobre el procés constituent: com sorgeix el consens?

 

Lluis Planas ens acompanya a recuperar el sentit de les sobiranies a partir d’un camí d’empoderament popular basat en el diàleg i el consens

Què volem dir amb diàleg, consens i consentiment? Què aporta el diàleg dialògic de Panikkar a les dificultats que tenim en el món assembleari, polític i convivencial, per generar acords?
Lectures de: “Recuperant la tribu” Lluis M. Xirinacs.

Lluis Planas és l’impulsor del moviment Catalunya Democràcia Plena i el Camí dels Països Catalans i estudiós de l’obra de Lluis Maria Xirinacs.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

……………………………………………………………………….

 

MENJAR I DORMIR

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi.

 

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

 

Foto: Joan Abella

Date Del divendres 8 a diumenge 10 de març 2019 Place Campus Can Bordoi Price 190€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
140€ per inscripcions abans del 25 de febrer
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Registrations info@uniterra.cat More information http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Enroll

Calendar

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: