COURSES

All the courses aim at revealing the full potential
of the person and they are led with an interdisciplinary approach
by the Uniterra staff and by experts from different backgrounds.

La revolució de la concòrdia

Seminari amb Lluís Planas, Martí Olivella i Arcadi Oliveres

En aquest seminari explorarem al llarg del cap de setmana el diàleg i el consens, tot recuperant la tribu.

Seminari dins la formació Diàleg intercultural. Durant el primer trimestre explorarem juntament amb experts com Raúl Fornet-Betancourt, David Loy, Àngels Canadell o Satish Kumar, la proposta dialògica de Raimon Panikkar.

 

HORARIS

Durant el cap de setmana hi ha temps de silenci i reflexió, sessions per treballar el tema proposat i temps lliure per caminar.

 

Divendres
18h · Arribada
19h · Presentació del seminari i del grup
21h · Sopar

Dissabte
9h · Esmorzar
10-14h · Seminari
14-16h · Dinar i temps lliure
16-18 · Sessió dinàmica
20h · Sopar
21h · Vetllada amb foguera, tambors, contes i el que sorgeixi

Diumenge
8-9h · Passejada pel bosc
9h · Esmorzar
10-14h · Sessió
14h · Dinar
16-17h · Sortida

 

 

LLUÍS PLANAS

 

Patró fundador de la Fundació Vidabona i impulsor de l’Alberg Centre d’Activitats El Negre, centrats tots dos en facilitar el coneixement i vivència de llegats filosòfics i espirituals transformadors com els de Lluís Maria Xirinacs o Gandhi. És promotor i guia del Camí de Vidabona, camí iniciàtic al voltant dels mites d’aquest entorn del Ripollès. Lluís Planas explora noves vies d’innovació en democràcia participativa i espiritualitat compromesa, ha facilitat processos i tallers de diàleg i consens, participació ciutadana, pensament global, noviolència i de plenitud individual i col·lectiva.

 

MARTÍ OLIVELLA

 

Director de la associació Nova, a la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat i l’Associació Josep Vidal Llecha (Memorial per la Pau). Llicenciat en Ciències de la Comunicació, és autor del llibre El poder del diner: la Monètica, factor de canvi polític i va ser impulsor del Fòrum Català per Repensar la Societat, animador de l’Aliança per a un món responsable i solidari; i assessor del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004.

 

ARCADI OLIVERES

 

Doctor en Ciències Econòmiques i professor d’Economia Aplicada a la UAB. Expresident de Justícia i Pau, és president de la Fundació Universitat Internacional de la Pau i membre de la Societat Catalana d’Economia i d’ATTAC. Actualment és una de les cares visibles del Procés Constituent i va donar veu i participar activament en el moviment 15-M. Ha publicat Contra la fam i la guerra, Un altre món, El meu camí cap a la utopia, Aturem la crisi i Diguem prou!.

Date De divendres 16 al diumenge 18 de novembre Place Campus Can Bordoi Price 190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Registrations info@uniterra.cat More information http://uniterra.cat/events/dialeg/
Enroll

Calendar

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: