COURSES

All the courses aim at revealing the full potential
of the person and they are led with an interdisciplinary approach
by the Uniterra staff and by experts from different backgrounds.

Terra, cor, cercle

Un retir vivencial per celebrar la vida i els seus cicles

 

Durant aquest retir de quatre dies a Can Bordoi, un lloc de molta bellesa a la serra del Montnegre, us convidem a submergir-vos en un viatge de reconnexió amb la saviesa de la terra i els seus cicles.

Volem honrar l’anhel profund que viu dins de cadascuna i cadascun de nosaltres de sentir i recordar la nostra unió amb l’univers, i de tornar a recuperar el nostre vincle ancestral amb la natura.

Quan ens donem l’espai i el temps per entrar en sintonia amb els elements i integrar al nostre cos la vivència dels cicles, recuperem un sentit espiritual i sagrat de la vida.

Quan seiem en cercle, entre dones i homes, compartim les nostres històries i ens escoltem profundament, tornem a reconèixer-nos i valorar-nos en la nostra bellesa autèntica.

Aquesta connexió íntima i respectuosa amb la terra i amb les persones que ens envolten és un bàlsam per a la nostra ànima. Des d’aquesta trobada autèntica, obrim el cor de manera espontània i genuïna i reneix el desig de tenir cura de la vida en totes les seves formes.

 

 

Al llarg d’aquest retir et proposem:

· Fer un viatge vivencial a través de les quatre direccions per integrar la roda medicina a la nostra vida
· Connectar amb les qualitats i forces dels quatre elements: foc, terra, aire i aigua
· Descobrir els principis de “Council”, una manera transformadora de compartir en cercle
· Cultivar l’escolta profunda en contacte íntim amb la natura
· Rebre inspiració i guia a través de la caminada medicina
· Beure de la font del silenci, el descans profund i els temps de reflexió
· Gaudir de la creativitat amb elements naturals
· Aprendre a crear rituals com a eina de sanació i celebració

 

Aquesta proposta s’ha creat per a tu si:

· Vols tornar a connectar amb els teus propòsits més profunds i alinear-t’hi des del teu centre.

· Saps que la naturalesa és una font d’inspiració i nutrició per a tu i vols fer més profund aquest vincle.

· Vols regalar-te quatre dies per descansar, rebre atenció i ser més conscient de tot allò que realment et nodreix.

· Et dediques a acompanyar i a tenir cura d’altres persones o a l’activisme social o ecològic i cerques un lloc per sentir-te, tu, acompanyat.

· Vols formar part d’un cercle en què l’escolta profunda i la presència amorosa són la base del que s’hi ofereix.

· Vols sentir el poder de la tribu i la bellesa de la celebració en comunitat.

Aquest retir és obert a dones i homes. Pot acollir un nombre màxim de 22 persones. S’oferirà en castellà o català segons les necessitats del grup.

 

……………………………………………………………………….

 

PROGRAMA

Dijous 18:

Arribada entre 17 i 18h
19-21h Cercle de Benvinguda
21h Sopar

Divendres 19 i dissabte 20:
8h: Moviment connectat
9h: Esmorzar
10.30-14h: Council i dinàmiquesa la natura
14.30h: Dinar i descans
17-20.30h: Council i dinàmiques a la natura
21h: Sopar

Diumenge 21:
9h Esmorzar
10.30-14h: Council i dinàmiques a la natura. Tancament conjunt
14.30h: Menjar
Recollida i comiat després de dinar

 

……………………………………………………………………….

 

FACILITADORES

En aquesta proposta unim els nostres dos camins i els fruits de l’experiència de molts anys acompanyant dones en la connexió amb la seva naturalesa cíclica i guiant retirs de meditació i descans profund.

 

Sophia Style

Antropòloga, doula, escriptora, i mare. Fa quinze anys que facilita cercles de dones a Anglaterra i Espanya per connectar amb la saviesa femenina cíclica. Creadora del projecte “Mujer Cíclica”, actualment acompanya i forma dones amb tallers presencials i amb els cursos online “El Camino de la Facilitadora”, “Las Cuatro Lunas en mí” i “Emprender con el Corazón”.  Comparteix recursos i inspiració sobre els cicles de les dones, els arquetips i ritus de pas femenins. www.mujerciclica.com

 

Gemma Polo

Acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de profund descans i meditació des de l’any 2002. Teòloga, pelegrina, poeta i mare, sempre ha reconegut la natura com la seva llar més íntima. Després d’haver estat monja catòlica i d’haver practicat zen, va viure 10 anys a l’Índia, aprofundint el seu camí. Va crear “Dharmaloca”, un eco-centre de retir al cor de la serra del Montsant. www.gemmapolopujol.com

 

Testimonis

“Ha estat un plaer extraordinari conèixer-vos. Us agraeixo la vostra generositat en mostrar-vos tal com sou. La vostra escolta activa i la vostra senzillesa en els plantejaments va fer possible la comunicació energètica del grup. He vist la deessa que porteu a dins, i m’ha ajudat a reconèixer la deessa que viu dins meu. Mil i una vegades, gràcies.”

Nerea Esparza Vicente

 

“M’he sentit acompanyada amb molt d’amor, respecte i bellesa. La seva facilitació ha estat generosa i escaient, a més de respectuosa amb els espais i els processos de cadascú. M’ha agradat molt haver anat aprofundint a partir de dinàmiques senzilles que han acabat resultant molt potents i mobilitzadores.”

Melissa Castro

 

“Fa dies que us vull escriure per donar-vos les gràcies pel retir que vam fer. En primer lloc us vull agrair el profund respecte que he percebut per part vostra cap als nostres processos, cap a nosaltres, la nostra personalitat, les nostres emocions… He sentit un respecte incondicional. I això m’ha ajudat a respectar-me a mi també, a respectar les altres persones i tot el que va succeir durant els dies del retir. Per mi es va obrir una porta, hi ha un abans i un després.”

Iris Vilaró

 

……………………………………………………………………….

 

MENJAR I DORMIR

El menjar és ovo-lacto vegetarià, amb productes locals i de temporada. Si necessites una dieta vegana o tens alguna intolerància, si us plau avisa’ns quan facis la inscripció.
Inclou tres nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi. La casa disposa d’habitacions compartides de 3-4 llits i zones de dutxa.

 

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Date Dijous 18 al diumenge 21 de juliol de 2019 Place Campus Can Bordoi Price 330€ el retir sencer (inclou allotmajent i menjar) Registrations info@uniterra.cat More information https://mujerciclica.com/events/tierra-corazon-circulo-un-retiro-vivencial-para-celebrar-la-vida-y-sus-ciclos/
Enroll

Calendar

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: