CURSOS

Todos los cursos están enfocados a desvelar el potencial entero
de la persona y son conducidos desde una aproximación interdisciplinaria
por el equipo de Uniterra y por personas expertas de diferente procedencia.

La revolució de la concòrdia

Seminari amb Lluís Planas, Martí Olivella i Arcadi Oliveres

En aquest seminari explorarem al llarg del cap de setmana el diàleg i el consens, tot recuperant la tribu.

Seminari dins la formació Diàleg intercultural. Durant el primer trimestre explorarem juntament amb experts com Raúl Fornet-Betancourt, David Loy, Àngels Canadell o Satish Kumar, la proposta dialògica de Raimon Panikkar.

 

HORARIS

Durant el cap de setmana hi ha temps de silenci i reflexió, sessions per treballar el tema proposat i temps lliure per caminar.

 

Divendres
18h · Arribada
19h · Presentació del seminari i del grup
21h · Sopar

Dissabte
9h · Esmorzar
10-14h · Seminari
14-16h · Dinar i temps lliure
16-18 · Sessió dinàmica
20h · Sopar
21h · Vetllada amb foguera, tambors, contes i el que sorgeixi

Diumenge
8-9h · Passejada pel bosc
9h · Esmorzar
10-14h · Sessió
14h · Dinar
16-17h · Sortida

 

 

LLUÍS PLANAS

 

Patró fundador de la Fundació Vidabona i impulsor de l’Alberg Centre d’Activitats El Negre, centrats tots dos en facilitar el coneixement i vivència de llegats filosòfics i espirituals transformadors com els de Lluís Maria Xirinacs o Gandhi. És promotor i guia del Camí de Vidabona, camí iniciàtic al voltant dels mites d’aquest entorn del Ripollès. Lluís Planas explora noves vies d’innovació en democràcia participativa i espiritualitat compromesa, ha facilitat processos i tallers de diàleg i consens, participació ciutadana, pensament global, noviolència i de plenitud individual i col·lectiva.

 

MARTÍ OLIVELLA

 

Director de la associació Nova, a la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat i l’Associació Josep Vidal Llecha (Memorial per la Pau). Llicenciat en Ciències de la Comunicació, és autor del llibre El poder del diner: la Monètica, factor de canvi polític i va ser impulsor del Fòrum Català per Repensar la Societat, animador de l’Aliança per a un món responsable i solidari; i assessor del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004.

 

ARCADI OLIVERES

 

Doctor en Ciències Econòmiques i professor d’Economia Aplicada a la UAB. Expresident de Justícia i Pau, és president de la Fundació Universitat Internacional de la Pau i membre de la Societat Catalana d’Economia i d’ATTAC. Actualment és una de les cares visibles del Procés Constituent i va donar veu i participar activament en el moviment 15-M. Ha publicat Contra la fam i la guerra, Un altre món, El meu camí cap a la utopia, Aturem la crisi i Diguem prou!.

Fecha De divendres 16 al diumenge 18 de novembre Lugar Campus Can Bordoi Precio 190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Inscripciones info@uniterra.cat Más información http://uniterra.cat/events/dialeg/
Inscribirme

Calendario

QUIERES ESTAR INFORMADO?

Puedes seguir las actividades de Uniterra en Facebook o suscribirte a la newsletter aquí: