CURSOS I FORMACIONS

Tots els cursos estan enfocats a desvetllar el potencial
sencer de la persona i són conduits des d'una aproximació interdisciplinària
per l'equip d'Uniterra i per persones expertes de diferent procedència.

Facilitació i Elderatge. Curs bàsic

Novembre 2017 - Juny 2018
Formador José Luis Escorihuela, ‘Ulisses’

El curs de Facilitació i Elderatge és un camí de transformació personal i col·lectiva. A nivell personal, els éssers humans hem de superar vells patrons relacionals, especialment aquells que ens fan ser desconfiats, reactius i moltes vegades agressius, i desenvolupar una comunicació més empàtica i compassiva, a més d’una actitud creativa davant la vida.

 

A nivell comunitari, els éssers humans hem de superar velles estructures d’organització col·lectiva, especialment aquelles que amaguen dominació i abusos de poder, i crear organitzacions que imiten i sostenen la vida, creant espais adequats de participació, de treball cooperatiu i d’aprenentatge mutu.

 

El curs de Facilitació i Elderatge és una proposta desenvolupada per José Luis Escorihuela, ‘Ulisses’, basada en una llarga experiència com a facilitador de grups i sobre una sòlida base teòrica, que inclou la Psicologia Social, la Teoria de Sistemes Complexos, el Treball de Processos (A. Mindell), la Teoria Integral (K. Wilber), o la Comunicació No Violenta (M. Rosenberg), entre d’altres.

 

Nivell bàsic (8 mòduls, 120h en total): Processos grupals i sistemes vius, comunicació i relacions, emocions i gestió de conflictes, reunions efectives i presa de decisions, poder i elderatge. El nivell bàsic està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar les seves relacions personals i crear o formar part de grups efectius.

 

Continguts

1. Introducció als processos grupals

2. Comunicació, assertivitat i empatia

3. Inflència, poder i lideratge

4. El conflicte i els seus elements

5. Procesos d’indagación col·lectiva

6. Gestió emocional i del conflicte

7. Governança i presa de decisions

8. Empoderament i cohesió grupal

 

Formació acreditada per l’Instituto Internacional de Facilitación y Cambio Europa – IIFACe

Data Nov 3-4 | Des 1-3 | Gen 12-14 | Feb 2-4 | Març 2-5 | Abr 6-8 | Maig 4-6 | Juny 1-3 Lloc Campus Can Bordoi Preu 180€ per mòdul amb allotjament inclòs Inscripcions info@uniterra.cat Més informació www.elcaminodelelder.org
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: