CURSOS I FORMACIONS

Facilitació i Elderatge. Curs mig

Novembre 2018 - Juny 2019
Formador José Luis Escorihuela, ‘Ulisses’

 

El curs de Facilitació i Elderatge és un camí de transformació personal i col·lectiva. A nivell personal, els éssers humans hem de superar vells patrons relacionals, especialment aquells que ens fan ser desconfiats, reactius i moltes vegades agressius, i desenvolupar una comunicació més empàtica i compassiva, a més d’una actitud creativa davant la vida.

 

A nivell comunitari, els éssers humans hem de superar velles estructures d’organització col·lectiva, especialment aquelles que amaguen dominació i abusos de poder, i crear organitzacions que imiten i sostenen la vida, creant espais adequats de participació, de treball cooperatiu i d’aprenentatge mutu.

 

El curs de Facilitació i Elderatge és una proposta desenvolupada per José Luis Escorihuela, ‘Ulisses’, basada en una llarga experiència com a facilitador de grups i sobre una sòlida base teòrica, que inclou la Psicologia Social, la Teoria de Sistemes Complexos, el Treball de Processos (A. Mindell), la Teoria Integral (K. Wilber), o la Comunicació No Violenta (M. Rosenberg), entre d’altres.

 

Nivell mig (8 mòduls, 120h en total): Pràctica de la facilitació en un espai supervisat i segur. Desenvolupament d’habilitats personals i de facilitació de grups. El nivell mitjà està dirigit a aprendre tècniques i eines de facilitació de grups, alhora que es desenvolupen importants habilitats personals.

 

Dates:
Novembre 23-25
Desembre 14-16
Gener 18-20
Febrer 15-17
Març 15-17
Abril 12-14
Maig 17-19
Juny 7-9

 

Formació acreditada per l’Instituto Internacional de Facilitación y Cambio Europa – IIFACe

Data Novembre 2018 - Juny 2019 Lloc Campus Can Bordoi Preu 220€ per mòdul qui faci el curs complet, i 250€ per mòdul sol. Inclou allotjament i menjar. La inscripció al curs complet implica el pagament per avançat de 240€, i serveix com a reserva de la plaça. Inscripcions http://elcaminodelelder.org/cursos/cursos/cursobarnamedio.html Més informació http://www.elcaminodelelder.com
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: