CURSOS I FORMACIONS

Tots els cursos estan enfocats a desvetllar el potencial
sencer de la persona i són conduits des d'una aproximació interdisciplinària
per l'equip d'Uniterra i per persones expertes de diferent procedència.

Facilitació i Elderatge. Curs mig

Octubre 2017 -Maig 2018
Formador José Luis Escorihuela, ‘Ulisses’

 

El curs de Facilitació i Elderatge és un camí de transformació personal i col·lectiva. A nivell personal, els éssers humans hem de superar vells patrons relacionals, especialment aquells que ens fan ser desconfiats, reactius i moltes vegades agressius, i desenvolupar una comunicació més empàtica i compassiva, a més d’una actitud creativa davant la vida.

 

A nivell comunitari, els éssers humans hem de superar velles estructures d’organització col·lectiva, especialment aquelles que amaguen dominació i abusos de poder, i crear organitzacions que imiten i sostenen la vida, creant espais adequats de participació, de treball cooperatiu i d’aprenentatge mutu.

 

El curs de Facilitació i Elderatge és una proposta desenvolupada per José Luis Escorihuela, ‘Ulisses’, basada en una llarga experiència com a facilitador de grups i sobre una sòlida base teòrica, que inclou la Psicologia Social, la Teoria de Sistemes Complexos, el Treball de Processos (A. Mindell), la Teoria Integral (K. Wilber), o la Comunicació No Violenta (M. Rosenberg), entre d’altres.

 

Nivell mig (8 mòduls, 120h en total): Pràctica de la facilitació en un espai supervisat i segur. Desenvolupament d’habilitats personals i de facilitació de grups. El nivell mitjà està dirigit a aprendre tècniques i eines de facilitació de grups, alhora que es desenvolupen importants habilitats personals.

 

Formació acreditada per l’Instituto Internacional de Facilitación y Cambio Europa – IIFACe

Data Oct 20-22 | Nov 17-19 | Des 15-17 | Gen 19-21 | Feb 16-18 | Març 16-18 | Abr 20-22 | Maig 19-20 Lloc Campus Can Bordoi Preu 180€ per mòdul amb allotjament inclòs Inscripcions info@uniterra.cat Més informació www.elcaminodelelder.org
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: