CURSOS I FORMACIONS

El budisme davant l’emergència climàtica

3 novembre 2019
Conferència de David Loy

 

David Loy oferirà una conferència sobre Ecodharma, la resposta budista davant l’emergència climàtica i la crisi social.

Conferència en anglès amb traducció.

 

Per qui no pugui assistir el diumenge 3 de novembre, David Loy farà una altra conferència el dia 10 de novembre, de 12.30 a 13.45h, com a part de les activitats del zazenkai que la Casa Sant Felip Neri organitza. El zazenkai és una jornada de meditació en silenci que inclou diverses activitats: passejada, servei comunitari o “samu”, conferència i seminari.

 

David Loy és mestre de budisme zen, professor de budisme i filosofia comparada, conferenciant i autor de nombrosos llibres sobre la interacció entre budisme i modernitat. Ofereix tallers sobre: “Transformant el jo, transformant la societat” i sobre “Ecodharma: Ensenyaments budistes davant del Precipici”.

 

“Por un lado vemos que la crisis económica, social y ecológica se va agravando, y por el otro, la evidencia de una transformación de la conciencia. Si la crisis va a acabar ahogando esa transformación de la conciencia, es algo que veremos en los próximos años.”

(fragment de l’entrevista a La Contra de La Vanguardia)

 

Data Diumenge 3 de novembre de 2019, a les 17h Lloc Casa Sant Felip Neri (c. Nena Casas, 43-47, Barcelona) Preu Taquilla inversa (obert a tothom) Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://www.davidloy.org/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: