CURSOS I FORMACIONS

Uniterra en camí

25-27 de gener 2019
Caminar... La pràctica humana més ancestral per activar la consciència. Què ens sosté sota els peus? Desvetllem la capacitat innata d’orientar-nos sobre la terra i sota el cel.

 

Explorar la nostra relació amb el lloc, a través de la percepció, els sentits i la contemplació. Deixant mòbils i GPS, connectant amb el cos i la nostra ancestral interrelació amb el territori. Núvols, estels, ocells… observem i escoltem des del respecte per tot el que ens envolta i del que som part.

 

Divendres indagarem el sentit d’habitar el lloc de la mà de David Algarra amb la presentació del seu llibre “El comú català. La història dels que no surten a la història“, trencant mites sobre el nostre passat històric.
Activitat gratuïta i oberta a tothom.

 

Dissabte farem un recorregut des de Can Bordoi fins a Sant Antoni de Vilamajor, seguint el brancal del baix Montseny senyalitzat pel Camí dels Països Catalans. Farem estones de silenci, de lectura i de moviment i també visitarem alguns projectes inspiradors:

 

· Hospitalia, un centre de meditació

· Cal Cabrit, un projecte d’art per la transformació social

· Can Tonal de Vallbona, un espai social i comunitari.

 

Acabarem el dissabte amb un concert del duet Mà d’Efrén López i Christos Barbas.
Activitat oberta a tothom. Taquilla inversa.

 

Aquests dos músics vinguts del nord de Grècia (Christos Barbas, ney i piano) i del País Valencià (ud, saz, rabab, guitarra elèctrica) porten quinze anys fent música junts, sempre guiats per la recerca de la riquesa i la profunditat dels llenguatges musicals de l’Orient Mitjà, com ara la musica clàssica otomana i sufi, o les tradicions de Grècia i Turquia. Al mateix temps, tots dos són compositors, i amb les seues creacions donen la seva visió personal d’aquest vast llegat a través d’un so contemporani, actual i vibrant.

Diumenge farem una caminada contemplativa per Can Bordoi i reflexionarem sobre Què ens emportem?

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

 

PROGRAMA CAP DE SETMANA

 

Divendres 25 
16h – Arribada i trobada del grup d’inscrits al seminari/
18h -Presentació de David Algarra d’El Comú Català, i diàleg (activitat gratuïta, oberta a tothom)/
20h – Sopar i trobada al voltant del foc /
Descans a les habitacions de Can Bordoi

 

Dissabte 26
8h – Esmorzar /
9h – Inici de la caminada (reflexions, lectures, estiraments i visites a projectes) /
14h – Dinar a Can Tonal, Vilamajor /
18h – Tornada a Can Bordoi i intercanvi d’impressions /
20h – Sopar /
21h – Concert del duet Mà

 

Diumenge 27
9h – Esmorzar /
10h – Caminada contemplativa /
14 – Dinar i despedida

 

 

MENJAR I DORMIR

 

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits d’allotjament a les habitacions del Campus Can Bordoi.

 

COM ARRIBAR-HI

 

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

 

Photo by Jon Flobrant on Unsplash

Data Del divendres 25 al diumenge 27 de gener 2019 Lloc Campus Can Bordoi Preu 100€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvi
Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: