CURSOS I FORMACIONS

A l’escolta del món

8-10 de febrer 2019
Descolonitzant la nostra ment i el nostre cos

 

Ens preguntarem per què necessitem aprendre a “Escoltar el món” i què vol dir haver perdut la relació interior amb la terra. Seminari de la mà de Rolando Vázquez, sociòleg i investigador a la Universitat d’Utrecht, i coordinador de l’escola de pensament decolonial.

 

Taller “Descolonitzant el cos” amb NUS Teatre. Des de Nus, acompanyen a persones, grups i comunitats perquè esdevinguin protagonistes de les seves vides i del seu entorn. Promouen l’anàlisi crítica i la presa de consciència. Passen del discurs a l’acció, fent ús d’eines del teatre social, la recerca, el treball de processos i les metodologies participatives.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

 

MENJAR I DORMIR

 

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi.

 

COM ARRIBAR-HI

 

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

 

Photo by Andrei Lazarev on Unsplash

Data Del divendres 8 al diumenge 10 de febrer 2019 Lloc Campus Can Bordoi Preu 190€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
30% de descompte abans del 18 de gener
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: