CURSOS I FORMACIONS

Espiritualitat i política

8-10 de març de 2019
Exercitem la democràcia participativa en taules de diàleg sobre el procés constituent: com sorgeix el consens?

 

Lluis Planas ens acompanya a recuperar el sentit de les sobiranies a partir d’un camí d’empoderament popular basat en el diàleg i el consens

Què volem dir amb diàleg, consens i consentiment? Què aporta el diàleg dialògic de Panikkar a les dificultats que tenim en el món assembleari, polític i convivencial, per generar acords?
Lectures de: “Recuperant la tribu” Lluis M. Xirinacs.

Lluis Planas és l’impulsor del moviment Catalunya Democràcia Plena i el Camí dels Països Catalans i estudiós de l’obra de Lluis Maria Xirinacs.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

……………………………………………………………………….

 

MENJAR I DORMIR

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi.

 

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

 

Foto: Joan Abella

Data Del divendres 8 a diumenge 10 de març 2019 Lloc Campus Can Bordoi Preu 190€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
140€ per inscripcions abans del 25 de febrer
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: