CURSOS I FORMACIONS

L’esperit del lloc

24-26 de maig 2019
Peregrinatge pels llocs sagrats

 

Els llocs sagrats estan presents en totes les cultures; llocs fundacionals, amb força energètica i espiritual. Com podem ser receptius a la qualitat vital d’un lloc, honorar-la i respondre-hi adequadament? Com interpretar els senyals que l’univers emet a través dels seus llocs sagrats? Com, a través de renovar aquest vincle, podem cohesionar-nos com a comunitats de vida i de sentit?

Josep Maria Mallarach compartirà el seu coneixement dels llocs sagrats que arreu del món tenen cura del vincle entre terra i espiritualitat.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

……………………………………………………………………….

 

MENJAR I DORMIR

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi.

 

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.
Data Del divendres 24 al diumenge 26 de maig 2019 Lloc Campus Can Bordoi Preu 190€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
140€ per inscripcions abans del 13 de maig
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: