CURSOS I FORMACIONS

Senyals diürns

23 de març de 2019
El món de l'atzar i les sincronicitats

 

Què ens diu sobre nosaltres mateixes, el pas sobtat d’un estol d’estornells? Aprenem a interpetar senyals, coincidències… casualitats?

Estem envoltats de signes significatius i a través d’ells podem desenvolupar la facultat de dialogar amb la vida. Entrenant aquesta facultat podem detectar els fils subtils que donen coherència interna als esdeveniments. En aquest taller explorem el món de l’atzar i les sincronicitats; el seu llenguatge, fugisser, creatiu i sorprenent.

Un taller teoric-pràctic per aprendre a interpetar senyals que ens orienten en el camí de la vida.

 

Mª Pilar Fenés és Mestra formadora en Harmonització energètica de l’Escola Anschmacat, i autora del llibre Autobiosofia. Senyals de trànsit per la vida.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

……………………………………………………………………….

 

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.
Data Dissabte 23 de març de 2019, de 10 a 18h Lloc Campus Can Bordoi Preu Taquilla inversa amb dinar opcional Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: