CURSOS I FORMACIONS

Senyals nocturns

22 de juny 2019
Taller per aprendre i comprendre els somnis

Els somnis emergeixen quan desconnectem de la vigília i llavors fan visible la cara oculta de la nostra quotidianitat. Sovint la capgiren: fan de la rutina un caos o es compleixen els nostres desitjos més nobles o els més inconfessables. Dormir és com obrir el cofre dels tresors –és veritat que no sempre són agradables, però en general acostumen a ser sorprenents i intensos.

Qui es queixa que no somia –o més ben dit que no recorda el que somia– pot posar fil a l’agulla si en té ganes i curiositat, perquè hi ha maneres d’obrir aques cofre, com hi ha maneres d’aprendre l’idioma dels somnis.

En aquest taller introductori es presenten claus, eines i criteris per establir unes bases d’escolta i de comprensió, així com un esquema pràctic que es pot treballar en grup.

L’objectiu d’aquest taller és predisposar-nos a rebre els missatges dels somnis, disposar d’unes eines bàsiques per comprendre’ls i que puguin ser-nos útils en el dia a dia com a guia, orientació, claredat i autoconeixement.

Mª Pilar Fenés és Mestra formadora en Harmonització energètica de l’Escola Anschmacat, i autora del llibre Autobiosofia. Senyals de trànsit per la vida.

 

Continguts

·  Bases neurocientífiques (cicles de son, fase REM…)
·  Bases psicològiques (mapes per orientar-se en el món de l’inconscient)
·  Tipologia i funcions dels somnis
·  Pautes d’abordatge del món oníric
·  Pràctica d’anàlisi en grup

 

MÚSICA I MOVIMENT

Acabarem el dia amb la proposat “DiaRios:”Work in progress” a càrrec de Christos Barbas amb improvitzacions de piano i ney, i una intervenció de movimiment amb Jennifer Blanco.

 

……………………………………………………………………….

 

PROGRAMA

10h: Trobada del grup i introducció
10.30h: Primera part del taller “Senyals nocturns”
14.30-16h: Dinar i descans
16h-19h: Segona part del taller “Senyals nocturns”
19h: Berenar i descans
20h: DiaRios: “Work in Progress”

……………………………………………………………………….

 

MENJAR I DORMIR

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Qui ho vulgui, podrà quedar-se a dormir a les habitacions del Campus Can Bordoi, i així poder assistir a la jornada “Collint herbes de Sant Joan” el dia següent. Amb el preu de l’allotjament està inclòs també l’esmorzar.

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.
Data Dissabte 22 de juny de 2019, de 10 a 19h Lloc Campus Can Bordoi Preu 85€ amb menjar i berenar inclòs (allotjament opcional per 16€ amb esmorzar inclòs) Inscripcions info@uniterra.cat Més informació
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: