CURSOS I FORMACIONS

Ritual del solstici d’estiu

21 de juny 2019
El cap de setmana del 21 al 23 de juny celebrarem l'arribada de l'estiu amb tres jornades:

 

·  Divendres 21: Ritual del solstici d’estiu
·  Dissabte 22: Taller “Senyals nocturns”
·  Diumenge 23: Herbes de Sant Joan

……………………………………………………………………….

 

RITUAL DEL SOLSTICI D’ESTIU AMB SOPHIA STYLE

Al llarg de la història, els éssers humans sempre hem creat rituals per donar sentit als canvis interns i externs que vivim, i també per celebrar plegats els cicles.

Resulta profundament reparador reunir-nos en aquests moments significatius i recordar el poder guaridor del grup i del fet de compartir. Per això, el dia més llarg d’aquest any et proposem una trobada al capvespre en un lloc molt especial del Montseny, amb el propòsit de reconnectar amb la importància dels rituals a la nostra vida i d’integrar l’experiència de cocrear una celebració en cercle.

El solstici d’estiu, sota la potència del sol, és una oportunitat per agrair tot el que ens aporten la seva força i escalfor, i per valorar allò que estem expressant, cuidant i manifestant. També és una oportunitat per deixar anar el que ens està retenint o limitant, i per preparar-nos per tornar a viatjar cap endins. Quan unim i verbalitzem les nostres intencions juntament amb altres persones, el potencial es multiplica.

Et convidem a gaudir d’aquesta trobada, en companyia d’altres dones i homes, a unir els teus cicles interns amb el cicle del sol i a emportar-te idees i eines per continuar incorporant els rituals en la teva vida.

 

Guiat per Sophia Style. Antropòloga especialitzada en els cicles de la dona i els rituals de transició i creadora del projecte Mujer Cíclica, que arriba a desenes de milers de dones d’arreu del món. Ofereix formacions i tallers des de fa més de 15 anys. www.mujerciclica.com

 

PROGRAMA

19h: Arribada i presentació
19.15h: Introducció als rituals i la roda de l’any solar
19.45h: Preparació interna i creativa per celebrar el solstici d’estiu
20.15h: Celebració col·lectiva a l’aire lliure
21.30h: Pica-pica compartit
22h: Tancament

 

Us preguem puntualitat a l’hora de l’arribada.
Et convidem a portar roba i/o un fulard de colors càlids i vius (si en tens!) i una pedra que puguis pintar. Si no en pots dur cap, ja te la donarem nosaltres.

……………………………………………………………………….

 

PROGRAMA COMPLET
Cap de setmana 21-23 de juny

 

Divendres 21

19h: Ritual del solstici d’estiu amb Sophia Style
21.30h: Pica-pica
(preu: 15€)

 

Dissabte 22
10h-19h: Taller “Senyals nocturns” per aprendre i comprendre els somnis amb Mª Pilar Fenés
20h: DiaRios: “Work in Progress” – Improvitzacions a piano i ney de Christos Barbas i intervenció de moviment amb Jennifer Blanc.

(preu: 85€ amb dinar i berenar inclòs)
Més informació aquí.

 

Diumenge 23
10h: Passejada per buscar herbes de Sant Joan
12h: Conversa sobre les propietats de les plantes, i preparacions utilitzant les plantes
14h: Dinar popular

(activitats gratuïtes i dinar per 10€)
Més informació aquí.

……………………………………………………………………….

 

DORMIR

Qui ho vulgui, podrà quedar-se a dormir a les habitacions del Campus Can Bordoi, i així poder fer el taller de “Senyals nocturns” el dia següent. Amb el preu de l’allotjament està inclòs també l’esmorzar.

 

COM ARRIBAR-HI
Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.
Data Divendres 21 de juny de 2019, de 19h a 22h Lloc Campus Can Bordoi Preu 15€ (inclou els materials del ritual i pica-pica) Inscripcions info@uniterra.cat Més informació
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: