Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /usr/home/uniterra.cat/web/wp-includes/functions.php on line 4188 Vides a la intempèrie | Uniterra

CURSOS I FORMACIONS

Vides a la intempèrie

22-24 de març 2019
La força revolucionària de la pagesia

 

La vida a pagès té milers d’anys d’història. Un coneixement que sorgeix del contacte directe amb la terra i que pot ajudar-nos avui a sortir de la nostra deriva civilitzatòria.

Els usos tradicionals del sòl i la vida comunitària en el món rural ens parlen d’una cultura que cal recuperar i regenerar per trobar un nou equilibri entre naturalesa i comunitat humana.

Marc Badal i Perejaume dialoguen de manera poètica i històrica sobre el món pagès on tenim les nostres arrels i ens conviden a endinsar-nos en la bellesa del lligam entre els humans i la terra.

 

“Nuestra generación ha visto como se marchitaba un mundo. Precisamente aquél de dónde proveníamos. El mundo de los campesinos. Un lugar al que no querríamos volver pero que quizás nos ayudaría a resituar el rumbo de nuestra deriva… Un mundo que en realidad no era uno solo, sino un sinfín de pequeños mundos”.  (Marc Badal – Vidas a la intemperie, pp.190)

 

“Els indrets, en allò més essencial que és, pesar en el món, no rivalitzen. Tots tenen la seva superfície de pes. Cap indret no és repetible. Per això qualsevol bocí de món és digne de reverència”… “No hi ha lloc a triar. Més aviat és el lloc que ens tria. Més aviat hauríem de mirar de saber-nos dignes d’un lloc determinat per unes hores, per uns anys i concentrar-nos una mica més en el lloc on som, allà on som. D’estar-nos-hi perquè entre el cos que som i el lloc on som hi ha continuïtat. I més que no pensar a trobar un bon lloc el que més aviat ens cal és contribuir a què ho sigui”. (Perejaume – Agrarietat CCCB)

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

 

……………………………………………………………………….

 

MENJAR I DORMIR

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi.

 

COM ARRIBAR-HI

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.
Data Del divendres 22 a diumenge 24 de març 2019 Lloc Campus Can Bordoi Preu 190€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
140€ per inscripcions abans de l'11 de març
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis
Inscripcions info@uniterra.cat Més informació http://uniterra.cat/formacio-habitant-lloc/
Inscriure'm

Calendari

VOLS ESTAR INFORMA'T?

Pots seguir les activitats d'Uniterra al Facebook o subscriure't a la newsletter aquí: