Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/uniterra.cat/web/wp-content/themes/musca_uniterra_agosto/single-formaties.php on line 15 8-10 febrer 2019

A l’escolta del món

Descolonitzant la nostra ment i cos

Ens preguntarem per què necessitem aprendre a “Escoltar el món” i què vol dir haver perdut la relació interior amb la terra. Seminari de la mà de Rolando Vázquez, sociòleg i investigador a la Universitat d’Utrecht, i coordinador de l’Escola de Pensament Decolonial.

 

Temes a tractar:

Ens relacionem amb la terra i amb el món de forma colonitzadora sense ser-ne conscients, veient-los com a objectes a la nostra disposició. Revisem aquests patrons per a transformar-los. Com sortir-ne?

Del domini a l’escolta; aprenem altres maneres de comprendre’ns en-relació a nosaltres mateixes i en-relació a la terra. Obrim la possibilitat d’estar al servei de la terra.

 

El seminari inclou:
· Converses i dinàmiques grupals
· Caminada i sessió de moviment
· Taller “Descolonitzant el cos” amb NUS Teatre.

 

El taller “Descolonitzant el cos” està enfocat per desactivar els patrons corporals que fixen la nostra percepció, i per tornar a connectar la mirada i l’experiència, tornar a l’Escolta.

Des de Nus, acompanyen a persones, grups i comunitats perquè esdevinguin protagonistes de les seves vides i del seu entorn. Promouen l’anàlisi crítica i la presa de consciència. Passen del discurs a l’acció, fent ús d’eines del teatre social, la recerca, el treball de processos i les metodologies participatives.

 

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

Divendres 8 
16h – Arribada
17-21h – Taller amb NUS Teatre: Descolonitzant el cos
21h – Sopar
Descans a les habitacions de Can Bordoi

 

Dissabte 9
8h – Contemplació i connexió
9h – Esmorzar
10h – Sessió introductòria: La ment colonitzadora
14h – Dinar i descans
16h – Seminari amb Rolando Vázquez
19h – Sessió de moviment
21h – Sopar
Descans a les habitacions de Can Bordoi

 

Diumenge 10
8h – Caminada contemplativa
9h – Esmorzar
10h – Seminari amb Rolando Vázquez
14h – Dinar i tancament

Amb el preu està inclòs el sopar del divendres; l’esmorzar, dinar i sopar del dissabte; i l’esmorzar i el dinar del diumenge.
Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.
Inclou dues nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

A l’escolta del món

Seminari dins la formació Habitant el lloc

Del divendres 8 de febrer a les 17h, fins el diumenge 10 a les 14h

190€ el cap de setmana (inclou allotmajent i menjar)
140€ abans del 6 de febrer
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

Inscriure'm

Altres seminaris de la formació

Uneix-te a la
comunitat d'Uniterra