Cursos i seminaris 24-26 maig 2019

L’esperit del lloc

Peregrinatge pels llocs sagrats

Peregrinatge pels llocs sagrats

Els llocs sagrats estan presents en totes les cultures; llocs fundacionals, amb força energètica i espiritual. Com podem ser receptius a la qualitat vital d’un lloc, honorar-la i respondre-hi adequadament? Com interpretar els senyals que l’univers emet a través dels seus llocs sagrats? Com, a través de renovar aquest vincle, podem cohesionar-nos com a comunitats de vida i de sentit?

Josep Maria Mallarach compartirà el seu coneixement dels llocs sagrats que arreu del món tenen cura del vincle entre terra i espiritualitat.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

Amb el preu del seminari està inclòs l’allotjament del divendres i dissabte nit a les habitacions del Campus Can Bordoi, i tots els àpats.

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

L’esperit del lloc

Seminari dins la formació Habitant el lloc

Del divendres 24 de maig a les 17h, fins el diumenge 26 a les 14h

190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

Inscriure'm

Altres seminaris de la formació

Uneix-te a la
comunitat d'Uniterra