Cursos i seminaris 23 març 2019

Senyals diürns

El món de l'atzar i les sincronicitats

Què ens diu sobre nosaltres mateixes, el pas sobtat d’un estol d’estornells? Aprenem a interpetar senyals, coincidències… casualitats?

Estem envoltats de signes significatius i a través d’ells podem desenvolupar la facultat de dialogar amb la vida. Entrenant aquesta facultat podem detectar els fils subtils que donen coherència interna als esdeveniments. En aquest taller explorem el món de l’atzar i les sincronicitats; el seu llenguatge, fugisser, creatiu i sorprenent.

Un taller teoric-pràctic per aprendre a interpetar senyals que ens orienten en el camí de la vida.

 

Mª Pilar Fenés és Mestra formadora en Harmonització energètica de l’Escola Anschmacat, i autora del llibre Autobiosofia. Senyals de trànsit per la vida.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

Amb el preu del seminari està inclòs l’allotjament del divendres i dissabte nit a les habitacions del Campus Can Bordoi, i tots els àpats.

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Senyals diürns

Seminari dins la formació Habitant el lloc

Dissabte 23 de març 2019, de 10 a 18h

Taquilla inversa amb dinar opcional a 10€

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

Inscriure'm

Altres seminaris de la formació

Uneix-te a la
comunitat d'Uniterra