Aterrant

Sobre el documental

Aterrant, connectant amb la Terra viva

Aterrant és un documental per visibilitzar la cosmovisió emergent a través d’algunes de les seves protagonistes. Persones que posen veu a una altre sensibilitat i forma de relacionar-nos amb la Terra. Pensar-nos i entenent-nos sencerament, interconnectades, fractals.

Aterrant fa visible el teixit d’una civilització que es torna a meravellar del món i es disposa a responsabilitzar-se de les generacions futures tenint cura de l’ampli cos de la Terra viva. Tornant a casa, al lloc que ens correspon com a humans en un món biodivers.

+ Veure el tràiler

 


Si vols seguir d’aprop el procés i estar al corrent de les properes projeccions subscriu-te al nostre butlletí.

+ Subscriu-te i segueix el projecte

Camins vitals que inspiren col·lectivament en aquest moment de canvi profund.

PRIMER CAPÍTOL

Transformant la relació amb la tècnica

És possible una tècnica que no imposi un temps mecànic? Una tècnica que segueixi els ritmes de la Terra i generi espais per l’autorealització humana i el bé comú?

Com ho fa un artesà per deixar-se inspirar en el seu fer?

En aquest primer capítol “Transformant la relació amb la tècnica” en Toni Medalla, ceramista, ens acompanya a explorar el dilema de la tècnica, els ritmes i la mesura adequades.

 


La propera projecció del documental serà el dissabte  30 d’abril, a les 18h a La Clau (Sant Celoni) + Info

“La fina capa fèrtil del sòl que anomenem humus és el lloc més delicat on els processos de descomposició i regeneració es duen a terme. Un lloc de saviesa que incansable renova la vida a les fosques.”

 

Estem treballant en el primer número de la revista Habitar el Món. Subscriu-te al nostre butlletí i t’anirem informant.

Propers capítols

Seguim treballant en el documental

Durant aquest últim any hem estat treballant amb el rodatge del documental, teixint col·laboracions i sinèrgies amb diverses persones. Ha estat i està sent un procés molt enriquidor per a totes i ens agradarà poder-ho anar compartint amb vosaltres.

Actualment, ja tenim el primer capítol acabat per presentar, i ho farem de manera presencial en diversos indrets de Catalunya. De cara al 2022 tindrem un segon capítol, i més endavant un tercer i un quart. Finalment, de tots els capítols en farem un únic documental.

 


Si vols seguir d’aprop el procés i estar al corrent de les properes projeccions subscriu-te al nostre butlletí.

+ Subscriu-te i segueix el projecte

Uneix-te a la
comunitat d'Uniterra