ATERRANT

Aterrant, connectant amb la terra viva és un documental per visibilitzar la cosmovisió emergent a través d’algunes de les seves protagonistes.
Persones que posen veu a una nova sensibilitat, a una altra forma de relacionar-nos amb la Terra.

Sobre el documental

Aterrant, connectant amb la Terra viva

Aterrant és un documental per visibilitzar la cosmovisió emergent a través d’algunes de les seves protagonistes. Persones que posen veu a una altre sensibilitat i forma de relacionar-nos amb la Terra. Pensar-nos i entenent-nos sencerament, interconnectades, fractals.

Aterrant fa visible el teixit d’una civilització que es torna a meravellar del món i es disposa a responsabilitzar-se de les generacions futures tenint cura de l’ampli cos de la Terra viva. Tornant a casa, al lloc que ens correspon com a humans en un món biodivers.

Camins vitals que inspiren col·lectivament en aquest moment de canvi profund.

PRIMER CAPÍTOL

Transformant la relació amb la tècnica

Transformant la relació amb la tècnica mostra el diàleg que s’obre entre l’artesà i la matèria quan no la redueix a objecte de consum. Tenint com a referencia el pensament d’Ivan Illich i la seva proposta convivialista, posem al centre d’aquesta transformació, la percepció dels límits de la instrumentalització de la realitat i la capacitat de mantenir-se dins d’allò socialment just i ecològicament possible.

És possible una tècnica que segueixi els ritmes de la Terra i generi espais per l’autorealització humana i el bé comú? Com ho fa un artesà per deixar-se inspirar en el seu fer?

En Toni Medalla, ceramista, ens acompanya a explorar el dilema de la tècnica, els ritmes i la mesura adequades.

Propers capítols

Seguim treballant en el documental

Durant aquests últims anys hem estat treballant amb el rodatge del documental, teixint col·laboracions i sinèrgies amb diverses persones. Ha estat i està sent un procés molt enriquidor per a totes i ens agradarà poder-ho anar compartint amb vosaltres.

Actualment, ja tenim el primer capítol acabat i de cara a l’estiu del 2024 esperem tenir el documental sencer per presentar.

Si vols seguir d’aprop el procés i estar al corrent de les properes projeccions subscriu-te al nostre butlletí.
Ves al contingut