Escoltant els camins de l’aigua

L’art saurí per conviure amb el nostre hàbitat

Habitar el Món 2024

MÒDUL 4  ·  TERRA – AIGUA

Dissabte 25 de maig, de 9.30 a 19h
Mas Franch, Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa)

Mitjançant la radiostesia o les tècniques saurí aprenem a sentir i conectar amb les energies de la terra, percebem a través del nostre cos els cicles de la vida, observem els patrons de la natura que en regeixen i busquem el nostre punt d’equilibri presència.

Explorarem amb curiositat l’art saurí i la capacitat de seguir els camins de l’aigua a l’interior de la terra.

Prem Puig

Prem Puig

Pastor i saurí

Es va formar en radioestèsia i geobiologia i les practica des de jove. Va estendre l’ús de les energies subtils a pràctiques de xamanisme, sanació energètica i hipnosi regressiva. Va formar part de la primera generació de l’Escola de Pastors i fa 13 anys que es dedica a fer de pastor a Can Torrent, a Mieres, on posa en pràctica tots aquests coneixements i continua amb la seva investigació personal.

Informació pràctica

Els horaris

9.30h  Presentació
10h  Taller – 1a part (pausa a mig matí)
14h  Pausa per dinar i descansar
16h  Taller – 2a part (pausa a mitja tarda)
19h  Tancament

El lloc

Tots els tallers tindran lloc al Mas Franch, una masia situada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al veïnat de Sant Miquel de Pineda, 8 de Sant Feliu de Pallerols, Girona. Més informació: www.andruxai.org/mas-franch

Arribar en cotxe
Està situat al km 63 de la carretera C-63, entre Sant Feliu de Pallerols i Sant Esteve d’en Bas. Podeu trobar la seva ubicació fàcilment buscant al navegador “El Mas Franch”.

Arribar en autobús
Amb la companyia TEISA des de Barcelona o des de Girona direcció Olot per Amer. La parada és Sant Miquel de Pineda i es troba a 1 km de la casa. Pots venir per la carretera o agafant el carrilet – via verda, davant de la parada cap al camí, direcció cap a Sant Miquel de Pineda.

Arribar en bicicleta
Pel carrilet – via verda des de Girona (3 hores).

El dinar

La inscripció no inclou els àpats. Uniterra portarà aigua i infusions per a les pauses.

Pots portar el teu menjar de casa o, si ho prefereixes, pots menjar el menú vegà que ens oferirà la xef Ly Vega del Mas Franch. El preu de l’àpat és de 15€ i inclou: primer plat, segon plat i postre. Si vols saber més sobre el seu projecte i la seva filosofia, pots consultar la seva web: www.laplantifera.com.

Fes-nos saber quina opció prefereixes al fer la inscripció (si vols el menú, cal reservar-lo amb un mínim de 3 dies d’antelació).

El grup

Les places són limitades a 20 assistents per tal de tenir una vivència propera. Si estàs interessada en el taller i no queden places, escriu-nos a info@uniterra.cat i t’afegirem a la llista d’espera per a les pròximes edicions.

Preus

❊ Un taller o mòdul: 60€ públic general / 50€ pels socis (com fer-te soci d’Uniterra?)
❊ Formació completa: 240€ (inscripcions als 6 tallers aquí)

Si l’import econòmic és un obstacle, posa’t en contacte amb nosaltres.

Persones petites, fent coses petites,
poden canviar el món

Relacionat

Ves al contingut