19-21 octubre 2018

Diàlegs arran de terra

Seminari amb Raúl Fornet-Betancourt

Del divendres 19 a les 17h, fins el diumenge 21 a les 14h

h

Seminari dins la formació Diàleg intercultural

190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

info@uniterra.cat

En aquest primer seminari, indagarem junts com vivim la pròpia condició humana en un món en conflicte. Una filosofia que posa en pràctica l’escolta de l’altre i aspira a restablir l’equilibri entre cultures.

Seminari dins la formació Diàleg intercultural. Durant el primer trimestre explorarem juntament amb experts com David Loy, Satish Kumar, Arcadi Oliveras, la proposta dialògica de Raimon Panikkar.

Professor de Filosofia a la Universitat de Bremen (Alemanya). Director i fundador de Concordia, Revista Internacional de Filosofia; Coordinador del Programa de Diàleg Filosòfic Nord-Sud, així com dels Congressos Internacionals de Filosofia Intercultural i impulsor del Programa de Diàleg entre Intel·lectuals cubans de l’illa i de l’exili. Responsable de la creació de l’Escola Internacional de Filosofia Intercultural amb seu a Barcelona.

Amb el preu del seminari està inclòs l’allotjament del divendres i dissabte nit a les habitacions del Campus Can Bordoi, i tots els àpats.

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Diàleg intercultural

Desarmament cultural

Seminari amb Àngels Canadell

"En aquest seminari, compartirem històries dels llocs i dels temps, mites antics i nous que ens ajudin a confiar en el moment que vivim."

Diàlegs arran de terra

Seminari amb Raúl Fornet-Betancourt

"Seminari on indagarem junts com vivim la pròpia condició humana en un món en conflicte. Una filosofia que posa en pràctica l’escolta de l’altre i aspira a restablir l’equilibri entre cultures."

La revolució de la concòrdia

amb Lluís Planes, Marti Olivella i Arcadi Oliveres

"En aquest seminari explorarem al llarg del cap de setmana el diàleg i el consens, tot recuperant la tribu."

Terra, ànima i societat

Seminari amb Satish Kumar

"En el dia més fosc de l’any, reflexionem sobre les crides espirituals, socials i ecològiques que ens porten en una mateixa direcció, cap a una vida senzilla i bella al mateix temps."

Silenci i Paraula

Seminari amb David Loy

"Un cap de semana residencial als boscos del Montnegre i el Corredor. Un cap de semana residencial als boscos. Un seminari amb David Loy, mestre zen i filòsof impulsor de la pràctica d’ecodharma."
Skip to content