24-26 maig 2019

L’esperit del lloc

Peregrinatge pels llocs sagrats

Del divendres 24 de maig a les 17h, fins el diumenge 26 a les 14h

h

Seminari dins la formació Habitant el lloc

190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

info@uniterra.cat

Peregrinatge pels llocs sagrats

Els llocs sagrats estan presents en totes les cultures; llocs fundacionals, amb força energètica i espiritual. Com podem ser receptius a la qualitat vital d’un lloc, honorar-la i respondre-hi adequadament? Com interpretar els senyals que l’univers emet a través dels seus llocs sagrats? Com, a través de renovar aquest vincle, podem cohesionar-nos com a comunitats de vida i de sentit?

Josep Maria Mallarach compartirà el seu coneixement dels llocs sagrats que arreu del món tenen cura del vincle entre terra i espiritualitat.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

Amb el preu del seminari està inclòs l’allotjament del divendres i dissabte nit a les habitacions del Campus Can Bordoi, i tots els àpats.

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Habitant el lloc

Uniterra en camí

Connectant amb el propòsit de vida

"Caminar... La pràctica humana més ancestral per activar la consciència. Què ens sosté sota els peus? Desvetllem la capacitat innata d’orientar-nos a la terra i sota el cel."

A l’escolta del món

Descolonitzant la nostra ment i cos

"Ens preguntarem per què necessitem aprendre a “Escoltar el món” i què vol dir haver perdut la relació interior amb la terra. Seminari de la mà de Rolando Vázquez."

Mapejant el territori

des de la saviesa andina

"Què podem aprendre de les cultures andines? Per què el seu coneixement ens és tan necessari? Aprendrem amb Josef Estermann la funció social i espiritual d’una cosmovisió."

Espiritualitat i política

La vida plena dels pobles

"Què volem dir amb diàleg, consens i consentiment? Lluis Planas ens acompanya a recuperar el sentit de les sobiranies a partir d’un camí d’empoderament popular."

Senyals diürns

El món de l'atzar i les sincronicitats

"Què ens diu sobre nosaltres mateixes, el pas sobtat d'un estol d'estornells? Aprenem a interpetar senyals, coincidències... casualitats, de la mà de Mª Pilar Fenés. "

Exili i memòria

El sentit de la pertinença al lloc

"Com és l’experiència d’algú que ha estat expulsat del seu lloc o de qui no ha tingut mai un lloc? Sigui com a refugiat, exiliat,...; la memòria de l’origen esdevé el lloc de referència on sostenir-se."

L’esperit del lloc

Peregrinatge pels llocs sagrats

"Seminari amb Josep Maria Mallarach, qui ens compartirà el seu coneixement dels llocs sagrats que arreu del món tenen cura del vincle entre terra."
Skip to content