21 juny 2019

Ritual del solstici d’estiu

Una celebració en cercle

Divendres 21 de juny 2019

15€ (inclou els materials del ritual i pica-pica)

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

info@uniterra.cat

p

https://mujerciclica.com/

Al llarg de la història, els éssers humans sempre hem creat rituals per donar sentit als canvis interns i externs que vivim, i també per celebrar plegats els cicles.

Resulta profundament reparador reunir-nos en aquests moments significatius i recordar el poder guaridor del grup i del fet de compartir. Per això, el dia més llarg d’aquest any et proposem una trobada al capvespre en un lloc molt especial del Montseny, amb el propòsit de reconnectar amb la importància dels rituals a la nostra vida i d’integrar l’experiència de cocrear una celebració en cercle.

El solstici d’estiu, sota la potència del sol, és una oportunitat per agrair tot el que ens aporten la seva força i escalfor, i per valorar allò que estem expressant, cuidant i manifestant. També és una oportunitat per deixar anar el que ens està retenint o limitant, i per preparar-nos per tornar a viatjar cap endins. Quan unim i verbalitzem les nostres intencions juntament amb altres persones, el potencial es multiplica.

Et convidem a gaudir d’aquesta trobada, en companyia d’altres dones i homes, a unir els teus cicles interns amb el cicle del sol i a emportar-te idees i eines per continuar incorporant els rituals en la teva vida.

Guiat per Sophia Style. Antropòloga especialitzada en els cicles de la dona i els rituals de transició i creadora del projecte Mujer Cíclica, que arriba a desenes de milers de dones d’arreu del món. Ofereix formacions i tallers des de fa més de 15 anys.

Divendres 21

19h: Arribada i presentació
19.15h: Introducció als rituals i la roda de l’any solar
19.45h: Preparació interna i creativa per celebrar el solstici d’estiu
20.15h: Celebració col·lectiva a l’aire lliure
21.30h: Pica-pica compartit
22h: Tancament
(preu: 15€)

Us preguem puntualitat a l’hora de l’arribada.
Et convidem a portar roba i/o un fulard de colors càlids i vius (si en tens!) i una pedra que puguis pintar. Si no en pots dur cap, ja te la donarem nosaltres.

Després del ritual, s’oferirà un pica-pica vegetarià a la torre de Can Bordoi.
Qui ho vulgui, podrà quedar-se a dormir a les habitacions del Campus Can Bordoi. Amb el preu de l’allotjament està inclòs també l’esmorzar.
Consultar preus de l’allotjament a info@uniterra.cat

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Celebració del solstici d'estiu

Ritual del solstici d’estiu

Una celebració en cercle

"Explorarem el poder dels rituals i els elements que formen part d'aquests, i tot seguit ens prepararem per fer un ritual sota el cel estrellat."

Herbes i llegendes

Passejada per collir herbes de Sant Joan i escoltar mites catalans

"Passejarem pels boscos de Can Bordoi mentre collim les herbes de Sant Joan i escoltarem mites i llegendes catalanes. "
Skip to content