21-22 desembre 2018

Terra, ànima i societat

Seminari amb Satish Kumar

Del divendres 21 a les 17h, fins el dissabte 22 a les 21h

h

Seminari dins la formació Diàleg intercultural

190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
30% de descompte abans del 30 de novembre
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

info@uniterra.cat

En el dia més fosc de l’any, reflexionem sobre les crides espirituals, socials i ecològiques que ens porten en una mateixa direcció, cap a una vida senzilla i bella al mateix temps.

 

Seminari dins la formació Diàleg Intercultural. Durant el primer trimestre explorarem juntament amb experts com Raúl Fornet-Betancourt, David Loy o Arcadi Oliveras, la proposta dialògica de Raimon Panikkar.

Cofundador del Schumacher College (Anglaterra) d’on va ser director de programes educatius fins el 2010. Fou monjo jainista i activista per la pau seguint el mestratge de Gandhi. Editor de la revista Resurgence, especialitzada en temes d’ètica ambiental, espiritualitat compromesa, filosofia i estils de vida adequats.

 

Somos miembros de un mundo, una tierra, una humanidad, un futuro. Todas nuestras divisiones en nombre de las religiones, la filosofía, la nacionalidad, la política, son superficiales. […] Tenemos que hacer las paces con nosotros mismos, con el prójimo, con la naturaleza. […] La historia nos demuestra que cualquier gran cambio viene de pequeñas ­acciones individuales. Tenemos que irradiar cambio, ser el cambio.

Durant el cap de setmana hi ha temps de silenci i reflexió, sessions per treballar el tema proposat i temps lliure per caminar.

Divendres 21 
16h – Arribada dels inscrits al seminari, te i cafè a La Torre
17h a 20.30h – Portes obertes (per a tothom i gratuït):
· Música en viu a La Pallissa,
· Presentació de Satish Kumar de la Simplicitat Elegant, i conversa oberta,
· Pica pica informal
21h – Sopar i descans a les habitacions de Can Bordoi

Dissabte 22
8.15h – Meditació
9h – Esmorzar
10-12h – Seminari amb Satish Kumar: Terra, ànima i societat
12-12.30h – Descans
12.30-13.30h – Discussió de la temàtica en grups petits
13.30h – Caminada pel bosc
14-16h – Dinar i descans
16-18 – Sessió dinàmica
18-19.30h – Sessió de moviment centrat en el solstici
20h – Sopar i tancament (per qui ho vulgui, hi ha la opció de quedar-se a dormir una altra nit)

Amb el preu del seminari està inclòs l’allotjament del divendres i dissabte nit a les habitacions del Campus Can Bordoi, i tots els àpats.

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Diàleg intercultural

Desarmament cultural

Seminari amb Àngels Canadell

"En aquest seminari, compartirem històries dels llocs i dels temps, mites antics i nous que ens ajudin a confiar en el moment que vivim."

Diàlegs arran de terra

Seminari amb Raúl Fornet-Betancourt

"Seminari on indagarem junts com vivim la pròpia condició humana en un món en conflicte. Una filosofia que posa en pràctica l’escolta de l’altre i aspira a restablir l’equilibri entre cultures."

La revolució de la concòrdia

amb Lluís Planes, Marti Olivella i Arcadi Oliveres

"En aquest seminari explorarem al llarg del cap de setmana el diàleg i el consens, tot recuperant la tribu."

Terra, ànima i societat

Seminari amb Satish Kumar

"En el dia més fosc de l’any, reflexionem sobre les crides espirituals, socials i ecològiques que ens porten en una mateixa direcció, cap a una vida senzilla i bella al mateix temps."

Silenci i Paraula

Seminari amb David Loy

"Un cap de semana residencial als boscos del Montnegre i el Corredor. Un cap de semana residencial als boscos. Un seminari amb David Loy, mestre zen i filòsof impulsor de la pràctica d’ecodharma."
Ves al contingut