18-21 juliol 2019

Terra, cor, cercle

Un retir vivencial per celebrar la vida i els seus cicles

Dijous 18 al diumenge 21 de juliol de 2019

h

amb Sophia Style i Gemma Polo

330€ el retir sencer (inclou allotmajent i menjar)

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

info@uniterra.cat

p

https://mujerciclica.com/ / http://www.gemmapolo.com/

Durant aquest retir de quatre dies a Can Bordoi, un lloc de molta bellesa a la serra del Montnegre, us convidem a submergir-vos en un viatge de reconnexió amb la saviesa de la terra i els seus cicles.

Volem honrar l’anhel profund que viu dins de cadascuna i cadascun de nosaltres de sentir i recordar la nostra unió amb l’univers, i de tornar a recuperar el nostre vincle ancestral amb la natura.

Quan ens donem l’espai i el temps per entrar en sintonia amb els elements i integrar al nostre cos la vivència dels cicles, recuperem un sentit espiritual i sagrat de la vida.

Quan seiem en cercle, entre dones i homes, compartim les nostres històries i ens escoltem profundament, tornem a reconèixer-nos i valorar-nos en la nostra bellesa autèntica.

Aquesta connexió íntima i respectuosa amb la terra i amb les persones que ens envolten és un bàlsam per a la nostra ànima. Des d’aquesta trobada autèntica, obrim el cor de manera espontània i genuïna i reneix el desig de tenir cura de la vida en totes les seves formes.

 

Al llarg d’aquest retir et proposem:

 • Fer un viatge vivencial a través de les quatre direccions per integrar la roda medicina a la nostra vida
 • Connectar amb les qualitats i forces dels quatre elements: foc, terra, aire i aigua
 • Descobrir els principis de “Council”, una manera transformadora de compartir en cercle
 • Cultivar l’escolta profunda en contacte íntim amb la natura
 • Rebre inspiració i guia a través de la caminada medicina
 • Beure de la font del silenci, el descans profund i els temps de reflexió
 • Gaudir de la creativitat amb elements naturals
 • Aprendre a crear rituals com a eina de sanació i celebració

 

Aquesta proposta s’ha creat per a tu si:

 • Vols tornar a connectar amb els teus propòsits més profunds i alinear-t’hi des del teu centre.
 • Saps que la naturalesa és una font d’inspiració i nutrició per a tu i vols fer més profund aquest vincle.
 • Vols regalar-te quatre dies per descansar, rebre atenció i ser més conscient de tot allò que realment et nodreix.
 • Et dediques a acompanyar i a tenir cura d’altres persones o a l’activisme social o ecològic i cerques un lloc per sentir-te, tu, acompanyat.
 • Vols formar part d’un cercle en què l’escolta profunda i la presència amorosa són la base del que s’hi ofereix.
 • Vols sentir el poder de la tribu i la bellesa de la celebració en comunitat.

 

Aquest retir és obert a dones i homes. Pot acollir un nombre màxim de 22 persones. S’oferirà en castellà o català segons les necessitats del grup.

Dijous 18:

Arribada entre 17 i 18h
19-21h Cercle de Benvinguda
21h Sopar

Divendres 19:

8h: Moviment connectat
9h: Esmorzar
10.30-14h: Council i dinàmiquesa la natura
14.30h: Dinar i descans
17-20.30h: Council i dinàmiques a la natura
21h: Sopar

Dissabte 20:

8h: Moviment connectat
9h: Esmorzar
10.30-14h: Council i dinàmiquesa la natura
14.30h: Dinar i descans
17-20.30h: Council i dinàmiques a la natura
21h: Sopar

Diumenge 21:

9h Esmorzar
10.30-14h: Council i dinàmiques a la natura. Tancament conjunt
14.30h: Menjar
Recollida i comiat després de dinar

Sophia Style

Antropòloga, doula, escriptora, i mare. Fa quinze anys que facilita cercles de dones a Anglaterra i Espanya per connectar amb la saviesa femenina cíclica. Creadora del projecte “Mujer Cíclica”, actualment acompanya i forma dones amb tallers presencials i amb els cursos online “El Camino de la Facilitadora”, “Las Cuatro Lunas en mí” i “Emprender con el Corazón”.  Comparteix recursos i inspiració sobre els cicles de les dones, els arquetips i ritus de pas femenins. www.mujerciclica.com

 

Gemma Polo

Acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de profund descans i meditació des de l’any 2002. Teòloga, pelegrina, poeta i mare, sempre ha reconegut la natura com la seva llar més íntima. Després d’haver estat monja catòlica i d’haver practicat zen, va viure 10 anys a l’Índia, aprofundint el seu camí. Va crear “Dharmaloca”, un eco-centre de retir al cor de la serra del Montsant. www.gemmapolopujol.com

 

“Ha estat un plaer extraordinari conèixer-vos. Us agraeixo la vostra generositat en mostrar-vos tal com sou. La vostra escolta activa i la vostra senzillesa en els plantejaments va fer possible la comunicació energètica del grup. He vist la deessa que porteu a dins, i m’ha ajudat a reconèixer la deessa que viu dins meu. Mil i una vegades, gràcies.”

Nerea Esparza Vicente

 

“M’he sentit acompanyada amb molt d’amor, respecte i bellesa. La seva facilitació ha estat generosa i escaient, a més de respectuosa amb els espais i els processos de cadascú. M’ha agradat molt haver anat aprofundint a partir de dinàmiques senzilles que han acabat resultant molt potents i mobilitzadores.”

Melissa Castro

 

“Fa dies que us vull escriure per donar-vos les gràcies pel retir que vam fer. En primer lloc us vull agrair el profund respecte que he percebut per part vostra cap als nostres processos, cap a nosaltres, la nostra personalitat, les nostres emocions… He sentit un respecte incondicional. I això m’ha ajudat a respectar-me a mi també, a respectar les altres persones i tot el que va succeir durant els dies del retir. Per mi es va obrir una porta, hi ha un abans i un després.”

Iris Vilaró

El menjar és ovo-lacto vegetarià, amb productes locals i de temporada. Si necessites una dieta vegana o tens alguna intolerància, si us plau avisa’ns quan facis la inscripció.
Inclou tres nits allotjats a les habitacions del Campus Can Bordoi. La casa disposa d’habitacions compartides de 3-4 llits i zones de dutxa.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Skip to content