AGNÈS RAMOS

ÀREA DE FORMACIONS

“Crear espais de diàleg, experiències vives i de transformació; que recolzin i promoguin el canvi de cultura que el nostre món necessita.”

La seva passió per la Vida i l’ésser humà l’ha portat al llarg dels anys a estudiar el grau de psicologia, submergir-se en el programa Youth Initative Forum, formar-se en l’eina Flow Game i, actualment, a formar part de la comunitat d’aprenentatge d’Uniterra Catalunya.

També l’apassiona l’educació i l’acompanyament a infants i joves en els seus processos de desenvolupament i descobriment del seu potencial. Això l’ha portat a conèixer alternatives com la Pedagogia Waldorf i la Pedagogia Viva, Classroom Alive o l’Akademia. I a estudiar el màster de Formació del professorat de secundària amb l’especialització d’Orientació Educativa.

Sent que vol seguir treballant per crear espais de diàleg, experiències vives i de transformació; que recolzin i promoguin el canvi de cultura que el nostre món, espècie i societat, necessita. Tant des de l’individu, com en el sí dels grups i les relacions humanes.

Ves al contingut