El sagrat que connecta

Iniciacions, rituals i cerimònies

Habitar el Món 2024

MÒDUL 6  ·  AIRE

Dissabte 29 de juny, de 9.30 a 19h
Mas Franch, Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa)

Escoltar la saviesa de la terra i del cosmos, recordar la memòria dels ancestres, renovar els rituals, recuperar el sentit del sagrat i connectant amb l’ànima de la Terra.

Acabarem aquest cicle de tallers d’Habitar el món fent una cerimònia de temascal de la mà de la Pilar Vergés.

La cerimònia del temascal és un ritual ancestral per a reconnectar amb el nostre origen i poder entrar en contacte amb el Misteri Creador de tota Vida. És una iniciació a la foscor i a la calor que la Mare Terra ens transmet a través de les àvies pedres i l’aigua de la Vida en aquest Úter Sagrat. És la porta al Re-naixement. Benvingudes!

Pilar Vergés

Pilar Vergés

Nativa de les terres catalanes. Vetlladora de la Mare Terra i els seus voltants: planetes, estrelles… Així com preservadora de la memòria dels nostres avis i àvies.

La seva missió és despertar el record de la bellesa i la meravella de la nostra Terra, així com dels Esperits que regnen al Foc, la Terra, l’Aire i l’Aigua, per tal que no ens oblidem Qui Som i continuem sent els seus guardians.

Informació pràctica

Els horaris

9.30h  Presentació
10h  Cerimònia de temascal
14h  Pausa per dinar i descansar
16h  Cercle de paraula amb la Pilar Vergés
19h  Tancament

El lloc

Tots els tallers tindran lloc al Mas Franch, una masia situada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al veïnat de Sant Miquel de Pineda, 8 de Sant Feliu de Pallerols, Girona. Més informació: www.andruxai.org/mas-franch

Arribar en cotxe
Està situat al km 63 de la carretera C-63, entre Sant Feliu de Pallerols i Sant Esteve d’en Bas. Podeu trobar la seva ubicació fàcilment buscant al navegador “El Mas Franch”.

Arribar en autobús
Amb la companyia TEISA des de Barcelona o des de Girona direcció Olot per Amer. La parada és Sant Miquel de Pineda i es troba a 1 km de la casa. Pots venir per la carretera o agafant el carrilet – via verda, davant de la parada cap al camí, direcció cap a Sant Miquel de Pineda.

Arribar en bicicleta
Pel carrilet – via verda des de Girona (3 hores).

El dinar

La inscripció no inclou els àpats. Uniterra portarà aigua i infusions per a les pauses.

Pots portar el teu menjar de casa o, si ho prefereixes, pots menjar el menú vegà que ens oferirà la xef Ly Vega del Mas Franch. El preu de l’àpat és de 15€ i inclou: primer plat, segon plat i postre. Si vols saber més sobre el seu projecte i la seva filosofia, pots consultar la seva web: www.laplantifera.com.

Fes-nos saber quina opció prefereixes al fer la inscripció (si vols el menú, cal reservar-lo amb un mínim de 3 dies d’antelació).

El grup

Les places són limitades a 25 assistents.
Per tal d’assegurar la viabilitat del taller només podrem acceptar cancel·lacions fins a 3 dies abans del taller.
Si estàs interessada en el taller i no queden places, escriu-nos a info@uniterra.cat i t’afegirem a la llista d’espera per a les pròximes edicions.

Preus

❊ Un taller o mòdul: 60€ públic general / 50€ pels socis (com fer-te soci d’Uniterra?)
❊ Formació completa: 240€ (inscripcions als 6 tallers aquí)

Si l’import econòmic és un obstacle, posa’t en contacte amb nosaltres.

“Ho tenim tot,
però no ens ho creiem.”

Pilar Vergés

Relacionat

Ves al contingut