Salut conscient i autoconeixement

La naturalesa com a guia i model d’observació

Habitar el Món 2024

MÒDUL 5  ·  AIRE – FOC

Dissabte 15 de juny, de 9.30 a 19h
Mas Franch, Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa)

Conèixer qui som en realitat i viure en coherència entre sentir, pensar i actuar és fonamental si el que volem és recuperar o mantenir un estat de salut conscient, però també ho és per avançar amb força i determinació cap a la plena realització del nostre pla de vida en el si de la comunitat.

Salut i Autoconeixement són dos conceptes que romanen indissolublement units en l’ésser humà, perquè no podem tenir cura d’allò que no coneixem.

En aquest taller parlarem del significat de l’estat de salut i del perquè de la seva pèrdua. Coneixerem els diferents aspectes que ens conformen i recordarem com harmonitzar-los al llarg del nostre cicle vital.

Pel que fa a l’autoconeixement, ens endinsarem en l’apassionant món de la Numerologia Evolutiva. Un saber mil·lenari del qual el principal exponent és Pitàgores. El número és el llenguatge que té l’univers per manifestar-se. Els mateixos principis que regeixen el cosmos són els que guien les freqüències individuals de cada persona. A través de la combinació de números presents en la nostra data de naixement i el nom complet, podem accedir a un mapa precís de tot el que hem vingut a experimentar com a individus en aquest cicle vital, quin és el nostre punt de partida, quines les nostres capacitats i com emprar-les per assolir la nostra millor versió.

Ester Torrella Yagüe

Ester Torrella Yagüe

Metgessa i numeròloga

Llicenciada en medicina a la Universitat de Barcelona. Des d’alsehores fins a l’actualitat, s’ha anat interessant per les diferents disciplines terapèutiques que entenen l’ésser humà com un tot indivisible, plenament integrat en l’entorn on viu immers. L’Espagíria, l’Alquímia i la Numerologia són, per a ella, les més afins a aquest propòsit.

Informació pràctica

Els horaris

9.30h  Presentació
10h  Taller – 1a part (pausa a mig matí)
14h  Pausa per dinar i descansar
16h  Taller – 2a part (pausa a mitja tarda)
19h  Tancament

El lloc

Tots els tallers tindran lloc al Mas Franch, una masia situada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al veïnat de Sant Miquel de Pineda, 8 de Sant Feliu de Pallerols, Girona. Més informació: www.andruxai.org/mas-franch

Arribar en cotxe
Està situat al km 63 de la carretera C-63, entre Sant Feliu de Pallerols i Sant Esteve d’en Bas. Podeu trobar la seva ubicació fàcilment buscant al navegador “El Mas Franch”.

Arribar en autobús
Amb la companyia TEISA des de Barcelona o des de Girona direcció Olot per Amer. La parada és Sant Miquel de Pineda i es troba a 1 km de la casa. Pots venir per la carretera o agafant el carrilet – via verda, davant de la parada cap al camí, direcció cap a Sant Miquel de Pineda.

Arribar en bicicleta
Pel carrilet – via verda des de Girona (3 hores).

El dinar

La inscripció no inclou els àpats. Uniterra portarà aigua i infusions per a les pauses.

Pots portar el teu menjar de casa o, si ho prefereixes, pots menjar el menú vegà que ens oferirà la xef Ly Vega del Mas Franch. El preu de l’àpat és de 15€ i inclou: primer plat, segon plat i postre. Si vols saber més sobre el seu projecte i la seva filosofia, pots consultar la seva web: www.laplantifera.com.

Fes-nos saber quina opció prefereixes al fer la inscripció (si vols el menú, cal reservar-lo amb un mínim de 3 dies d’antelació).

El grup

Les places són limitades a 20 assistents per tal de tenir una vivència propera. Si estàs interessada en el taller i no queden places, escriu-nos a info@uniterra.cat i t’afegirem a la llista d’espera per a les pròximes edicions.

Preus

❊ Un taller o mòdul: 60€ públic general / 50€ pels socis (com fer-te soci d’Uniterra?)
❊ Formació completa: 240€ (inscripcions als 6 tallers aquí)

Si l’import econòmic és un obstacle, posa’t en contacte amb nosaltres.

Tota curació ha de provenir de la força del cor

Paracels

Relacionat

Skip to content