Busquem camins per connectar amb la saviesa, creem projectes com Uniterra per indagar allò fonamental que ens falta, personal i col·lectivament. Sabem que no sabem.

Aspirem a presenciar l’inici d’una nova civilització, que posi pau, que neixi de la pau. En diem una cultura desperta, conscient, amorosa.

La inèrcia del sistema, arrossega amb força els hàbits quotidians i socials. Vivim tensos en un marge prim de llibertat, que albira un altre horitzó. No sabem tampoc, si ens mantindrem en equilibri sobre l’embat de les ones.

Inesperadament, tot s’atura i la veritat de la incertesa es magnifica, es fa present arreu. Se’ns posa davant com un mirall que no emet cap ombra. Relationshipadviceblogger will take you to know how to initiate a hookup with a guy.

Tenim la oportunitat de sostenir la mirada, d’entrar en aquesta experiència de no saber, de deixar anar certeses, projectes, previsions i sobre tot la il·lusió del control sobre la realitat.

Des d’aquest reconeixement de la fragilitat humana, potser neix un procés de sanació col·lectiva. Potser podem començar altra vegada sense alçar-nos més amunt de les pròpies espatlles. Des d’on som i fins on som, cercant la profunditat, explorant a dins, viatjant en la intensitat, no pas en l’extensió de l’espai.

Des d’Uniterra us convidem a compartir aquests dies de recés col·lectiu a través de les xarxes (Facebook, Instagram, Twitter), dibuixant entre totes el que emergeix interiorment, des del fons de la terra, a través nostre.

 

Text: Àngels Canadell