Cursos i seminaris 8-10 març 2019

Espiritualitat i política

La vida plena dels pobles

Exercitem la democràcia participativa en taules de diàleg sobre el procés constituent: com sorgeix el consens?

 

Lluis Planas ens acompanya a recuperar el sentit de les sobiranies a partir d’un camí d’empoderament popular basat en el diàleg i el consens

Què volem dir amb diàleg, consens i consentiment? Què aporta el diàleg dialògic de Panikkar a les dificultats que tenim en el món assembleari, polític i convivencial, per generar acords?
Lectures de: “Recuperant la tribu” Lluis M. Xirinacs.

Lluis Planas és l’impulsor del moviment Catalunya Democràcia Plena i el Camí dels Països Catalans i estudiós de l’obra de Lluis Maria Xirinacs.

 

Seminari dins la formació Habitant el lloc. Al llarg de deu seminaris, compartirem experiències de transformació social i cultural que connecten acció i espiritualitat. Explorarem juntes com posar-nos en camí cap a una vida plena al servei de les persones i de la terra. Com connectar vocació i servei?

Amb el preu del seminari està inclòs l’allotjament del divendres i dissabte nit a les habitacions del Campus Can Bordoi, i tots els àpats.

Tindrem un cuiner que ens cuinarà amb molt amor escollint productes saludables en tots els àpats, si teniu alguna intolerància o voleu una opció vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber per tal de poder adaptar els menús.

Per arribar al Campus Can Bordoi s’ha d’accedir en cotxe. L’accés és per la carretera B-510, km 8 (Veure a Google maps). Si voleu venir amb tren, aviseu-nos i podem coordinar cotxes que us recullin a les estacions de Llinars o Mataró.

Espiritualitat i política

Seminari dins la formació Habitant el lloc

Del divendres 10 de març a les 17h, fins el diumenge 12 a les 17h

190€ per seminari (inclou allotmajent i menjar)
S’ofereixen beques i s’accepten monedes socials i intercanvis

Campus Can Bordoi
Carretera B-510, km 8
08450 Llinars del Vallès

Inscriure'm

Altres seminaris de la formació

Uneix-te a la
comunitat d'Uniterra